Onmisbaar op vakantie!

Ik ga binnenkort op vakantie naar Frankrijk. Maar dit betekend dus ook dat ik veel spullen zal moeten meenemen. Ik wil graag nog een artikel maken over wat ik meeneem aan beauty en aan kleren maar vandaag wil ik het specifiek hebben over wat ik in het algemeen niet wil vergeten!  Ik heb een lijstje gemaakt met voor mij de belangrijkste punten!

1. Mijn telefoonoplader
Dit is misschien wel de meest logische. Hoe kunnen we nou overleven zonder onze oplader, dat betekend dat we geen telefoon hebben?

2. Beats
Nou hoeven het nou niet perse Beats te zijn, maar ik heb Beats. Dit is een koptelefoon en zonder deze kan ik de vakantie echt niet doorbrengen. Ik luister van vroeg in de ochtend tot laat in de avond muziek en natuurlijk heerlijk om de reis mee door te brengen.

3. Zonnebril
Nou is deze soms overbodig want tijdens het zonnen heb ik liever geen zonnebril op, toch is het heerlijk om niet de hele tijd in de zon te kijken. En ze kunnen echt heel cool staan!

4. Laptop
Ik wil graag nog artikelen kunnen schrijven als het echt nodig is, of willen kunnen zien hoe het met mijn blog er voor staat. Ook is het natuurlijk fijn om een laptop bij te hebben voor het geval dat je een film wilt kijken.

5. Ipad
Misschien moet ik eerlijk zeggen dat mijn Ipad een beetje overbodig is. Ik heb een Ipad mini, en ik vind het heel fijn voor de vakantie maar eigenlijk gebruik ik mijn Ipad alleen maar tijdens de reis voor muziek en af en toe een spelletje. Op vakantie zal ik deze er niet heel snel bij pakken.

6. Bikini
Deze kunnen we niet vergeten jongens, de allerbelangrijkste! Een bikini is noodzakelijk op vakantie want het is warm je gaat zweten en dan is het toch heerlijk om lekker in het zwembad te plonzen.

7. Make-up
Ik vind het heerlijk om de hele dag zonder make-up rond te lopen maar als het dan avond wordt en we gaan iets doen of ergens lekker wat drinken dan vind ik het toch wel een fijn gevoel als ik er mooi uitzie.

8. Spelletjes
Ook af en toe wel leuk hoor om met je gezin een spelletje te doen! Hoeft natuurlijk niet iedere avond want je wilt ook rust en even los van elkaar zijn maar als je niks te doen hebt..

9. De juiste kleren
Dit spreekt voor zich maar sommige mensen snappen het niet. Al ga je naar Frankrijk, Spanje of een ander warm land. Het is leuk om allemaal korte broeken en hempjes mee te nemen maar denk ook maar is aan 1 lange broek en een trui want you never know, het weer zou zomaar is kunnen omslaan.

10. Een goede zin!
Wees vrolijk, wees blij. Zorg dat je het naar je zin hebt en maak er een top vakantie van. Ik hoop dat jullie allemaal een super vakantie hebben (gehad)!

 

Wat mag jij absoluut niet vergeten op vakantie?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s