BeYu pure colour & stay lipstick

Vandaag heb ik voor jullie een review. Een van mijn nieuwe lipsticks, ik heb er nog een maar die komt binnenkort. Ik heb deze de afgelopen tijd veel gedragen en dus weet ik er veel over te vertellen. Ik vond het eerst heel moeilijk om een review te schrijven als ik niet echt vol in beeld wou, maar toch heb ik het voor elkaar om de swatches en alles op de foto te krijgen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

IMG_3301

Ik begin met het product zelf, de lipstick. Ik moet zeggen ik vind het zeker geen speciale lipstick, ik was erg opzoek naar een nude kleur. Ik kwam bij de douglas en vond deze, de kleur sprak me heel erg aan. De verpakking en huls eigenlijk niet. Het is heel simpel zwart met het BeYu teken erop. Niks speciaals, het is ook geen duur merk en dat kun je dus ook wel zien.

IMG_3297

Dit is de kleur 250, een nude kleur. Ik wou het graag erg neutraal houden voor dagelijks of school.

IMG_3302

Ik moet zeggen ik vind het wel netjes dat er nog een verpakking omheen zit. Dit verwacht je namelijk van een merk, omdat het er nog iets beter uit ziet. Bij de andere lipstick die ik kocht van Douglas zat er verder niks om heen. Jammer maar, genoeg daar over! IMG_3301

Dit is de lipstick zelf, erg neutrale kleur zoals je kunt zien. Het BeYu merk staat ook in de lipstick gegraveerd en dat vind ik toch wel mooi. Ook heeft het echt een vorm die naar je lippen staat, natuurlijk is deze nu nog een beetje aangepast door dat ik de lipstick al heb gebruikt maar als je de lipstick koopt is deze vorm ook al vrij aanwezig.

IMG_3299

Dan de swatch, de kleur komt goed over voor mijn gevoel. Het is echt een nude kleur en springt er dus daarom niet uit. Al hoewel voor mijn gevoel vind ik het zeker een goed gepigmenteerde lipstick. Ik ben zeker tevreden over deze swatch, nu zien hoe de lipstick op mijn lippen er uit ziet.

IMG_3300

Ik heb de lipstick al de hele dag op en ben vanochtend vergeten foto’s te maken dus moest het nu. Ik moet zeggen, de kleur is heel gepigmenteerd en na 1 keer aanbrengen is het dus eigenlijk al voelde. Maar, er is 1 nadeel. Naar mate de dag krijg ik van deze lipstick best veel velletjes op mijn lippen, dit kan je ook zien op de foto. Je ziet ze er door heen. Dat is jammer maar het is niet anders.

FullSizeRenderFullSizeRender (1)

Ik vind het zeker een goede lipstick. Niks mis mee, want het is zeker een budget lipstick. Ik pak deze zeker uit de kast als ik voor een dagelijkse look ga en het graag rustig wil houden. De velletjes aan het eind van de dag zijn jammer, maar het is ook weer zo dat het gewoon gebeurd en bij mij misschien veel eerder dan bij andere omdat ik het van mezelf ook gewoon snel heb.

Deze lipstick is voor 11,95 te verkrijgen bij de Douglas. Let wel op, de online kleuren verschillen wel van de echte kleuren heb ik opgemerkt. Ik keek online en in de winkel zagen de kleuren er heel anders uit.

Houdt jij van nude? En zo nee, wat is jou favoriete kleur lipstick?

Liefs,

Advertenties

Een gedachte over “BeYu pure colour & stay lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s