Sleek highlighting palette Solstice

Ik gebruik mijn highlighting palette van Sleek al een tijdje, en hij zal er daarom niet meer zo nieuw uitzien. Toch wil ik er wat over schrijven.  Aangezien highlighters nu de trend zijn, is het wel belangrijk dat je een goede hebt. Je moet echt shinen, en niet halve bak een glimmetje op je gezicht hebben.IMG_1706

 

Het highlighter palette van Sleek bestaat uit 4 kleuren : Ecliptic,  Hemisphere,
Subsolar en Equinox. De uitstraling van het palette vind ik heel erg mooi, het is een glimmende buitenkant. Dit wordt wel erg snel vet of vies, maar het geeft wel wat chique´s aan de verpakking.

IMG_1707

Ecliptic
Dit is de enige romige highlighter in het palette, ook de highlighter die ik het minst gebruik. Ik vind het zelf niet erg prettig om met romige highlighters te werken dus was dit voor mij niet zo fijn. Het pigment was prima, maar ook van de kleur was ik niet helemaal overtuigd.

Hemisphere
Deze highlighter vind ik zo mooi! Hij is erg koel, wat niet heel goed bij mijn gezicht past, maar toch vind ik de glans zóó mooi! De kleur geeft echt goed pigment af, en dit is ook niet een kleur die je vaak ziet. Deze kleur gebruik ik niet heel veel, maar ik ben er wel enthousiast over.

Subsolar
Deze kleur vind ik erg mooi, alleen de structuur van de highlighter vind ik wat minder. Het is een beetje korrelig en hard. Ik gebruik deze highlighter wel vaak bij mijn wenkbrauw bot en in mijn binnenste ooghoek. Op mijn wang vind ik het een iets te witte highlighter maar voor de rest is hij wel mooi.

Equinox
En dan als laatste mijn favoriet, ik gebruik deze kleur elke dag! Ik ben helemaal in de hemel door deze kleur, een wat goudere highlighter. En de glans is zo intens, ik vind hem echt perfect. Ik gebruik deze highlighter alleen op mijn jukbeenderen.

img_0827-1

Hemisphere – Equinox – Ecliptic – Subsolar 

Over het algemeen ben ik super enthousiast over dit palette! Het palette kost 14,99 wat ik persoonlijk echt heel erg mee vind vallen voor de kleuren die dit palette afgeeft, als je bij MAC een highlighter koopt ben je al gauw 30 euro kwijt, wat dan best prijzig is. Ik vind dit palette heel fijn in gebruik, en het is ook fijn dat je 4 kleuren er in hebt zitten. Ik zou zelf liever 1 palette met de kleur Equinox hebben maar toch ben ik zeker niet ontevreden over de andere kleuren!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s