Expeditie Robinson finale

Wat was het toch spannend de afgelopen weken, misschien heeft niet iedereen het gevolgd maar de afgelopen weken was de Expeditie weer begonnen. Wij als gezin kijken het ieder jaar en het is echt een avondje waar we met zijn alle op de bank zitten. Als jij nou toevallig de finale nog niet hebt gezien zou ik niet verder lezen…

Afbeeldingsresultaat voor expeditie robinson

Het was zwaar, maar dan ook echt heel zwaar… Ik vond de complotten en acties onder elkaar juist eigenlijk heel grappig want iedereen naaide elkaar een beetje. Eerst naaide ze Dave, toen Jalou en uiteindelijk was Thomas de laatste die er uit geknikkerd werd door zijn ´vrienden´.

Ik was eigenlijk vanaf het begin heel erg voor Kraantje Pappie en Jay-Jay omdat ik dit gewoon hele leuke kerels vindt, ook al zijn ze een beetje het mannetje.. daar houdt ik op zich wel van. Helaas ging Kraantje Pappie er zelf uit, wat ik echt heel erg jammer vond.
Jay-Jay werd er ook uit gestemd wat logisch is want niemand mocht hem op dat kamp. Toch vond ik het heel mooi hoe hij met Bertie was en hoe hij haar zo heeft beschermt.

Vanaf dat moment was ik eigenlijk nog steeds voor Jay-Jay maar als hij het niet zou redden zou ik het Bertie het meeste gunnen want zij heeft al zolang zitten zwoegen en ze verdiende het ook gewoon echt. Jay-Jay werd er weer uit gegooid door Thomas door middel van een proef en dat betekende dat Thomas en Bertie het op zouden nemen tegen Anna en Suzanne als ik het goed zeg.

Uiteindelijk kwamen Thomas en Bertie in de finale, en daar kwam Dio nog bij die van te voren al van Anna en Suzanne had gewonnen. Vanaf dit moment was de strijd echt begonnen… Bertie begon met een achterstand op Dio maar haalde in, uiteindelijk kwam Thomas ook nog op dezelfde hoogte als Bertie en Dio en stonden ze met zijn drieën voor dezelfde proef en dat was spannend, maar gelukkig was Bertie de eerste die dat onderdeel voltooide. Daarna voltooide Dio het onderdeel en dat zou betekenen dat Thomas vanaf hier uit de finale lag. Dio en Bertie gingen verder en in het onderdeel tegen elkaar won onze geliefde Bertie!

Ik ken Bertie natuurlijk helemaal niet, maar ik zie haar als een power vrouw. En voor zulke vrouwen moeten we respect hebben. Bertie, het is je van harte gegund! (En ik denk ook door heel Nederland.)

Dit was mijn korte samenvatting over mijn ervaringen!

Liefs,

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s