Nightlife Blue dekbed | Review

Vandaag heb ik voor jullie iets wat eigenlijk niet heel vaak voorkomt op mijn site, een review over een dekbed. Iedereen weet denk wel dat het belangrijk is voor je kamer wat voor dekbed je op je bed hebt liggen en dat dit wel de sfeer van je kamer beïnvloedt. Zo denk ik er tenminste over, daarom heb ik een dekbed uitgekozen op de website, deze kun je hier vinden. Daar ga ik vandaag een artikel over schrijven.

Een dekbed uitkiezen was erg lastig, er was zo veel! Ik vind het eigenlijk heel leuk om naar dekbedden te kijken want een mooi dekbed is toch fijn, je slaapt er elke avond onder.

Ik heb gekozen voor een lichtblauw dekbed, nu moet ik eerlijk zeggen dat hij er op de site mooier uitzag dan op mijn bed. Op de site leek het echt of het dekbed een speciaal effect had, je zag het effect wel op het bed maar speciaal vond ik het niet.img_0837

Maar dan over de kwaliteit van het dekbed, want die vond ik heerlijk! Toen ik in bed stapte was ik echt verbaasd, want de structuur van het dekbed vond ik zo fijn. Ik heb zelf nog niet echt zo´n soort dekbed gehad en vond dit heel fijn om onder te slapen.

img_0835

Het is niet zo dat ik het echt een mooi dekbed vindt, maar dit komt misschien ook door mijn verkeerde keuze, maar ik vind het wel een heerlijk dekbed om onder te slapen. Nu hebben ze gelukkig nog veel meer leukere dekbedden dan die ik koos. Ik heb een beetje spijt van mijn keuze, maar als elk dekbed zo´n fijne stof is dan ben ik wel van plan vaker hier een dekbed te bestellen!

img_0838

Het dekbed is wel erg gekreukt zoals je ziet op de foto´s, dit komt omdat het echt zo´n soort dekbed is. Ik kan je niet goed uitleggen hoe, maar ik denk dat als je het snapt dat je dan weet hoe ik het bedoel. Maar hoe dan ook, het is een lekker dekbedje om onder te slapen!

Hoe denk jij over dekbedden?

Liefs,

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s