Iets betekenen voor een ander

De laatste tijd heb ik sterk het gevoel dat ik iets wil kunnen betekenen voor een ander. Ik wil graag mensen kunnen helpen met hun problemen of ze ondersteunen. Ik heb dit altijd al wel gehad maar op dit moment krijg ik steeds meer het gevoel dat ik nu echt ook iets wil gaan doen.
Ik ga social studies doen, wat betekent dat ik de richting van maatschappelijk werker op ga. Dit is zeker iets waarbij je mensen volledig helpt en ondersteunt, en ik kijk er dus ook echt naar uit om dit in de praktijk te gaan brengen.

Toch wil ik nu zelf iets gaan opstarten, een bedrijfje wil ik het niet noemen maar een netwerk voor mensen die graag gewoon even iemand willen spreken al is het maar via een mailtje of om even te bellen. Ook zou ik graag acties opzetten voor oudere, zieke, dakloze en nog veel meer andere mensen zoals gezellige spelletjes middagen of wat dan ook zolang ze maar even hun hoofd op iets anders kunnen zetten.

De vraag is nu, hoe ga ik dit doen? Ik ben namelijk bijna 18 maar vind het best wel lastig om dit idee tot iets echts uit te werken, ben jij nou degene die mij kan helpen? Al is het maar met een idee hoe ik dit kan aanpakken, organiseren of opzetten ik zou het erg waarderen en zou het fijn vinden als je dan een mailtje wilt sturen naar johica1244@gmail.com .

 

Liefs,
Romy

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s