Contact

Vragen of benadering?
Je kunt altijd contact opnemen, dit kan zijn voor het stellen van vragen maar ook voor het voorstellen voor een samenwerking.

Contact kun je opnemen door het mailen naar :  johica1244@gmail.com

Ik sta graag open voor vragen beantwoorden van mijn lezers, ik doe mijn blog natuurlijk voor mezelf maar ook deels voor de lezers. Daarom wil ik dat mijn lezers mij altijd kunnen bereiken, dit kan natuurlijk lastig zijn aangezien sommige mensen hier misbruik van maken. Toch denk ik aan de goede mensen waarvoor ik het doe. Het is fijn om contact met lezers te hebben en dat maakt het ook een stuk leuker om elke keer mijn artikelen te schrijven en online te zetten.

Voor bedrijven wil ik ook graag open staan, ik weet van mijn vorige blog dat het lastig is om met iemand samen te werken als je elkaar moeilijk kunt contacteren. Daarom wil ik nu duidelijk zeggen dat dit email adres ook voor bedrijven is. Ik vind het niet belangrijk dat bedrijven mij benaderen want ik doe dit puur vrijwillig. Maar toch is het wel fijn als er duidelijk wordt gezegd voor wat wel en wat niet dit email adres is bestemd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s