Over mij

Ik ben Romy, ik ben op 12 januari 2000 geboren. Ik ben opgegroeid in een gezin met 1 broertje en ouders die nog gelukkig samen zijn.
Ik ben op 10 januari 2015 deze blog gestart, dit was niet het begin van mijn blog ervaring want hier voor had ik nog een blog die ik in 2012 was gestart, deze ben ik gestopt wegens school en dus weinig artikelen wat ik erg jammer vond. Ik ben toch weer begonnen omdat ik het echt mistte.

Op dit moment volg ik de opleiding Social Work bij Avans. Hierin leer ik hoe ik mensen die problemen ondervinden in het dagelijks leven kan ondersteunen en begeleiden. Ik doe deze studie met plezier en ik merk dat mijn drijfveren echt liggen in het helpen van mensen!

IMG_2556

Ik wil graag in de wereld iets betekenen, iets kunnen doen voor anderen. En echt een stap richting het goede zetten. Ik wil genieten van mijn leven, en alles er uit halen wat er in zit. Maar ik wil dit niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn medemens. Ik hoop dat iedereen het beste er uit haalt. En geniet.

Ook hoop ik dat de onvrede in de wereld snel mag vergaan, en dat er een rustige en fijne sfeer mag zijn. Ik vind het zo vervelend dat het zo moet gaan, ik wil liefde en geluk in deze mooie wereld!

Screenshot 2015-05-09 at 17.05.37

Als laatste wil ik meegeven dat als je iets echt wilt, je er vol voor moet gaan. Met deze blog heb ik wel echt beseft dat ik bloggen niet wil opgeven, en dat ik er zeker mijn best voor moet doen maar dat het daardoor steeds beter gaat. Ik heb niet super veel lezers, maar het wordt beetje bij beetje steeds beter en meer. En dat is waar ik het voor doe!

Ik hoop dat jullie kunnen genieten van mijn blog en er ook zo enthousiast over zijn als ik zelf ben!

 

 

Advertenties