Over Johica

Ik wil jullie graag vertellen hoe deze blog is ontstaan. Natuurlijk zal je denken, hoe kom je aan deze naam? Het is misschien een beetje een raar verzonnen naam. Maar zelf vond ik het heel erg uniek, en dat is precies wat ik wou. Een unieke blog. Dit is erg moeilijk aangezien je blognaam al uniek moet zijn om een unieke blog te beginnen, dus ik vond het erg moeilijk om te bedenken wat ik als naam zou kiezen. Toen dacht ik aan mijn 2e naam. Ik wou een combinatie van mijn 2e naam aangezien mijn 2e naam bestaat uit 2 namen. Ik probeerde veel. Toen ik op Johica kwam dacht ik, het ziet er leuk en origineel uit. Ik ging checken of dit kon, zodra ik er 100% zeker van was zou dit het begin zijn van mijn blog!

Toch begon het niet allemaal zo. Voor Johica had ik een andere blog. Deze blog was persoonlijker omdat de lezers mij kende en ik liet zien wie ik was. Mijn blog werd vaak bekeken en ik was er heel blij mee. Uiteindelijk voelde ik me er minder prettig bij dat iedereen kon zien dat ‘ik’ het was die aan het bloggen was. Ook redde ik het niet met school dus besloot ik er mee op te houden. Dit was eigenlijk het moment waarvan ik dacht, het is een leuke ervaring maar ik laat het achter me.

Dit is al weer 2 jaar geleden, ik was toen 13. Ik heb tussen deze 2 jaar altijd de behoefte gehouden om te bloggen. Ik wilde zo graag weer beginnen, maar hoe als ik niet wou dat lezers mij echt persoonlijk leerde kennen? Toen besloot ik eerst voor mij zelf op een rijtje te zetten, zou ik het wel redden met tijd? Ik wil niet weer stoppen of steeds een artikel maken met : ‘sorry, ik had het druk met school..’ Toen ik voor mezelf had besloten opnieuw te beginnen was het ook duidelijk, ik zou er echt voor gaan. En dat is hoe ik eigenlijk hier terecht ben gekomen.

Ik wil mensen zeker meegeven dat je niet met iets moet stoppen omdat het teveel werk is en je het niet aankan met school, natuurlijk snap ik het. Ik heb het zelf ook gedaan. Maar als je iets wilt doen dan kan je het en maak je er tijd voor. Ik was gestopt met bloggen maar doordat ik steeds de passie bleef houden ben ik weer begonnen. Ik plaats niet iedere dag een artikel, daar heb ik geen tijd voor met school toch probeer ik in mijn vrije tijd aan mijn blog te werken en zoveel artikelen te bedenken en te schrijven zodat ik wat heb voor het geval dat ik echt geen tijd heb. Het is een kwestie van plannen en het echt willen.. Ga er voor als je iets wilt, en laat je niet stoppen!

Image-1 (2)

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s